Lørdag 1. juli deltar Unio og medlemsforbund i Pride Parade.

Unio i Pride Parade

Pride Parade finner sted lørdag 1. juli. Norsk Sykepleierforbund, Utdanningsforbundet og Unio går samlet i paraden. Felles Unio-frokost i forkant.

Frokosten arrangeres i Lærernes Hus, Utdanningsforbundets konferansesenter. Det blir enkel og hyggelig servering av brødmat og varm og kald drikke. Det blir også quiz, allsang og ikke minst gode muligheter til å treffe nye og gamle bekjentskap og ha det moro sammen. Ta med deg kjæresten, ungene eller en venn og bli med!

Påmelding

Meld deg på ved å sende en e-post til uniopridefrokost@gmail.com senest søndag 25. juni. Påmeldingen må inneholde: fullt navn, hvilket forbund du tilhører, om du eventuelt har med deg andre gjester (oppgi antall og om de er voksne eller barn) og om det er spesielle mathensyn eller annet vi må vite om. Påmeldingen er gyldig først når du har fått en e-post med bekreftelse.

Dersom du er påmeldt, men ikke har anledning til å komme likevel, ber vi deg gi beskjed så fort som mulig, slik at vi eventuelt kan gi plassen din til noen andre.

Etter frokosten går vi i samlet flokk for å stille opp til paraden. Unio, Norsk Sykepleierforbund og Utdanningsforbundet har følgende respektive nummer og rekkefølge i paraden: 76 Unio, 77 Norsk Sykepleierforbund og 78 Utdanningsforbundet.

Alle Unios forbund har imidlertid anledning til å gå bak Unio-banneret, også med sine respektive forbundsfaner dersom de ønsker det. Fint dersom dere da sender en e-post til jck@unio.no.

Unio, NSF og Utdanningsforbundet har oppstillingsplass helt bakerst i hovedpuljen i Grønlandsleiret. Oppmøtetid for oss er senest kl. 12.00. Helst litt før.

For ytterligere spørsmål om deltagelse i paraden, ta kontakt med kommunikasjonssjef Jan-Christian Kolstø på 920 56 081.

Les mer om Pride Parade og paraderuten her